Diensten

Door onze achtergrond in verschillende vakgebieden kunnen wij u de meest geschikte methode aanbevelen. Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vragen.

Waar kunnen wij mee helpen?

eiwitdieet

Vermageren met behulp van Ons Eiwitdieet

Eiwitten verhogen de stofwisseling en vetverbranding en zorgen ervoor dat u minder snel honger zal krijgen tussen maaltijden. Daarom is dit de ideale oplossing voor mensen die gewicht willen verliezen of gewoon een gezonde levenstijl willen volgen. 

Vermageren met behulp van gezonde voeding

Kies voor koolhydraatarme voeding met veel voedingsstoffen, zoals groente, fruit, noten, eieren, zuivel, vis en onbewerkt mager vlees. Vermijd snelle koolhydraten uit onder andere witbrood, witte pasta, chips en suiker. Zo stellen wij voor u het ideale menu samen en kunt u gezond en toch zeer smaakvol eten.

Gezonde voeding
afwijkende bloedwaarden

Verbeteren van afwijkende bloedwaarden

Last van afwijkende bloedwaarden? U heeft een tekort of overschot aan bepaalde stoffen. Kom op gesprek om samen te kijken hoe we deze waarden terug op zijn normale peil kunnen brengen.

Verbeteren van klachten bij spijsverteringsproblemen

Klachten bij spijsvertering komt bij alle leeftijden voor. Maar hoe komt het nu precies? Soms ligt de oorzaak voor de hand, maar vaak ook niet. Eens de oorzaak achterhaald is, kunnen we beginnen aan een oplossing op maat. Aarzel niet om een afspraak te maken.

klachten bij spijsvertering
The Scientific Way Kruiden

Onze Expertise

Aan de hand van enkele stappen zorgen wij ervoor dat elke patiënt gegarandeerd een oplossing op maat krijgt.

01. Analyse

Aan de hand van een intakegesprek en de professionele weegschaal bekijken wij de persoonlijke noden van een patiënt.

02. Ontwerp op maat

Aan de hand van de analyse ontwerpen wij een oplossing op maat en onderbouwen wij deze zodat de patiënt weet waarom deze stappen aangeraden worden.

03. Opvolging

Een nauwkeurige opvolging van de patiënt zorgt ervoor dat deze doorheen het hele proces ondersteund wordt.

Route

Bekijk onze filialen.

Bel Ons

+32 478 66 75 16

Mail Ons

info@thescientificway.be