Over Ons

The Scientific Way heeft al meer dan 10 jaar ervaring op de teller. Aan de hand van deze ervaring begeleiden wij onze klanten op hun pad naar een gezond lichaam.

The Scientific Way,
The right way

Aan de hand van de laatste wetenschappelijke bevindingen in de wereld van de voeding stellen wij voor elke patiënt de ideale oplossing samen.

The Scientific Way is ontstaan omdat er over voeding veel geschreven staat, zonder enige wetenschappelijke achtergrond. Ik tracht dan ook de mensen te informeren met een persoonlijke aanpak, realistische doelen en een gedegen achtergrond. Hierdoor bent u steeds op  de hoogte van de inhoud van uw dieet alsook de reden waarom we bepaalde producten gebruiken.

harmony, relax, rock-1229886.jpg

Waarom The Scientific way?

Persoonlijke Aanpak

Elke patiënt heeft zijn persoonlijk traject. Dit wordt dan ook volledig op maat en samen met de patiënt samengesteld.

10+ jaren ervaring

En steeds 'Up To Date' met de laatste wetenschappelijke methodes. Een vaste waarde in de wereld van de voeding.

Doelgerichte Resultaten

Lees onze getuigenissen om enkele van de succesverhalen te leren kennen.

gecertificeerde Ondersteuning

Achtergrond in verschillende vakgebieden maakt ons een flexibele partner.

eiwitdieet

Eiwitdieet

Ons eiwit-dieet op maat is één van onze succesvolle manieren om gewicht te verliezen. Werk van kuur tot kuur toe naar jouw persoonlijke doelen. Neem gerust contact op om samen een pakket op maat samen te stellen. Nog niet overtuigd? Klik door voor meer informatie of kijk bij getuigenissen om kennis te maken met enkele succesverhalen.

The Scientific Way

Mijn naam is Jari De Rudder. Al meer dan 10 jaar begeleid ik mensen hun doelen te bereiken aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde methodes. Met 5 jaar ervaring als klinisch laboranten ondertussen 3 jaar als laborant in de voedingssector heb ik een unieke achtergrond in verschillende vakgebieden waardoor ik u de meest geschikte methode kan aanbevelen. Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vragen.

Jari The Scientific Way

Route

Bekijk onze filialen.

Bel Ons

+32 478 66 75 16

Mail Ons

info@thescientificway.be